Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Arcadia Ceramic Heater Bulb, 100W
Arcadia Ceramic Heater Bulb, 100W
7 370 Ft

Arcadia Ceramic Heater Bulb, 100W

Arcadia Ceramic Heater Bulb, 100W
Arcadia Ceramic Heater Bulb, 100W
Melegítő izzó, ami nem bocsát ki UVA és UVB fényt.
7 370 Ft
Részletek
- Ideális nappali és éjszakai felhasználásra is.
- Nagyszerű hőforrás az ektoterm fajok számára.
- Termosztáttal is használható.

Az Arcadia Ceramic Heat Lamp kiváló minőségű mély „infravörös” hőt termel és ad le. Természetes hőforrásként könnyen használható, és elősegítheti a biológiai működés további stimulálását.

Nem bocsátanak ki látható fényt, és így tökéletes választás sok olyan rendszerhez, ahol egész nap és éjszaka hőre van szükség, anélkül, hogy az állatokat a nem kívánt fénnyel megzavarnánk.

Kiváló minőségűek, E27-es foglalattal rendelkeznek, és vonzó, nem feltűnő fekete színűek.

Ezek az izzók nagyon felforrósodhatnak, ezért az állatok és a saját biztonságunk szempontjából is elengedhetetlen, hogy csak megfelelő teljesítményű kerámia foglalattal rendelkező lámpatestbe tegyük és ne helyezzük közvetlenül gyúlékony anyag vagy egyéb elektromos tárgy közelébe.

A fokozott hőátadás érdekében vastag természetes palát vagy követ lehet elhelyezni a hőforrás alatt, megfelelő távolságra az állattól.

Az izzó élettartamának meghosszabbítása érdekében érdemes termosztáttal használni. Rendszeresen ellenőrizzük a hőmérsékletet!
Adatok
Cikkszám
RSBCH100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!