Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Arcadia D3+ Dragon T5 14% UVB 56cm 24 Watt
Arcadia D3+ Dragon T5 14% UVB 56cm 24 Watt
9 090 Ft

Arcadia D3+ Dragon T5 14% UVB 56cm 24 Watt

Magas 14% UVB TARTALOM a sivatagi hüllő fajok D3-vitamin szintézisének támogatására.
9 090 Ft
Részletek
Az Arcadia Reptile 14% UVB ’DragonLamp’ a legerősebb HO-T5 fénycső. Németországban gyártották szakértők, hogy ne csak nagy mennyiségű UVB sugarakat adjanak le, hanem, hogy ezt az energiát biztosítsák a látható fény színének és mennyiségének korlátozása nélkül.

Nagy fény és UVB (14%) leadás. UVA 30%.
Hosszú élettartam, 12 hónapos működési idő, mielőtt cserére lenne szükség.
Szakértők által Németországban gyártott termék.
35-40 cm felső indexű sütkérezési távolság.
Nincs zavaró kék/lila színe és nem vibrál, 7500K.

NAGY FÉNYLEADÁS
Az Arcadia Reptile ‘DragonLamp’ egy merész, teljes spektrumú és NAGYON fényes High-Output T5 UVB fénycső, fogságban élő hüllők számára. Megduplázott fényleadó képességgel rendelkezik és a CRI értéke meghaladja a 95-öt, amely lehetővé teszi, hogy állatunkat annak természetes színeiben csodálhassuk. A DragonLamp valóban a technológia csúcsa.


TÖKÉLETES SZAKÁLLAS AGÁMÁKNAK
Az olyan száraz élőhelyről származó hüllők, mint a szakállas agámák sütkérező helyétől a lámpák átlagosan 35-40 cm-re helyezkednek el. Ez a fénycső lehetővé teszi, hogy természetazonos energiaindexeket hozzon létre tápláló, széles sütkérezési zónával, ugyanakkor elegendő helyet hagy a melegítő lámpa érvényesülésének és az árnyékos zónának is a hőszabályozás érdekében.

MAGAS UVB SZINT
A megnövekedett UVB energiaszint, amely kiegyensúlyozott a 30%-os UVA szinttel, biztosítja, hogy ez a lámpa egyszerűen tökéletes legyen a 60 cm magas vagy annál nagyobb viváriumokban történő használatra. Nagy segítséget nyújt azok számára is, akik hálós/rácsos tetejű terráriumot használnak, mivel az extra energia lehetővé teszi, hogy a fény mélyebben behatoljon.
Adatok
Cikkszám
RFD3D24T5
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!