Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Arcadia Earth Pro-A 100g
Arcadia Earth Pro-A 100g
2 590 Ft

Arcadia Earth Pro-A 100g

Arcadia Earth Pro-A 100g
Arcadia Earth Pro-A 100g
Biztonságos és 100%-ig természetes, teljes spektrumú vitaminpor minden egzotikus háziállat számára.
2 590 Ft
Részletek
A EarthPro-A természetes, teljes spektrumú ásványi anyagok és vitaminok keveréke, amelyet szinte minden minden faj számára megfelelő. Az EarthPro termékcsalád egyik legnépszerűbb tagja.

A fogságban tartott állatok vitaminozásának legjobb alapja, ha megfigyeljük, hogy a természetben milyen ásványi anyagokat és vitaminokat juttatnak a szervezetükbe. Ennek érdekében a lehető legtöbb olyan összetevőt használjuk, amely megtalálható a vadonban is.

A laboratóriumi környezetben előállított összetevők helyett előnyben részesítjük a természetes alapanyagok használatát. Ezekhez adunk kiváló minőségű kalciumot az optimális csontegészségért, valamint méhpollent, B-vitaminokat, széles spektrumú aminosavakat és karotinoidokban gazdag növényeket, hogy elősegítsük kedvenceinek boldog életét.
Ez a por agyag alapú, ezért sokkal jobban tapad meg az eleség állatokon és a növényeke, ez által nagyobb eséllyel jut be az állatok szervezetébe és nem veszik kárba.

Minden összetevőt tartalmaz, ami a fogságban tartott állatok igényeihez kell. Hatásos természetes, teljes spektrumú karotinoidot tartalmaz, amely segít kielégíteni a természetes A-vitamin ciklust és növelni a természetes színezetet.
Adatok
Cikkszám
RAREP100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!