Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Arcadia Earth Pro Bio-Revitaliser, 450g
Arcadia Earth Pro Bio-Revitaliser, 450g
4 250 Ft

Arcadia Earth Pro Bio-Revitaliser, 450g

Arcadia Earth Pro Bio-Revitaliser, 450g
Arcadia Earth Pro Bio-Revitaliser, 450g
Használatra kész Bio-Active növény táptalaj trópusi terráriumokhoz.
4 250 Ft
Részletek
A EarthPro-BioRevitiliser biztonságos növényi táptalaj hüllős és kétéltűs terráriumhoz. Az Egyesült Királyságban a legmagasabb elvárásoknak megfelelően hozták létre a Bio-Active rendszerek táplálásához és feltöltéséhez. Segíti a növények növekedését a hatékony ásványi anyagok, mikro- és makrotápanyagok és aminosavak leadása révén. Szerves vulkanikus kőzetből és giliszta trágyából készül.

- Könnyű használat
- Nem ártalmas a hüllőknek, kétéltűeknek és rovaroknak
- Tápanyaggal látja el a növényeket
- Bármilyen növényhez használható

Bio-Active útmutató és biztonság
A Bio-Active kifejezés az élő ökoszisztéma leírására szolgál. Ezek a rendszerek rendkívül népszerűvé váltak az elmúlt években. A Bio-Active rendszer nemcsak jobban néz ki, hanem nélkülözhetetlen vitamint, ásványi anyagot és tápanyagot biztosít a vivárium élő lakói számára.
A Bio-Active rendszereket rendszerint élő növények ültetésével hozzák létre, és ezeknek a növényeknek tápanyagra, vízre, légáramra és fényre van szükségük.

A mikrofauna „tisztító személyzete” megvásárolható és hozzáadható a talajhoz. Ezek az apró élőlények nemcsak a talaj megfordítását és levegőztetését segítik elő, hanem az állati hulladékot növényi táplálékká alakítják.

A EarthPro-BioRevitiliser biztonságosságát alaposan tesztelték, heterogén vitaminokat és ásványi anyagok jutnak az állatok szervezetébe, ha kis mennyiségben fogyasztják, ahogy ez a természetben is előfordul.

Beteg vagy nagyon öreg állatok tartását nem javasoljuk ezekben a rendszerekben, először kérjük ki az állatorvos véleményét.
Adatok
Cikkszám
RAREPSR450
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!