Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Arcadia Earth Pro Supplement Starter Kit
Arcadia Earth Pro Supplement Starter Kit
4 580 Ft

Arcadia Earth Pro Supplement Starter Kit

Arcadia Earth Pro Supplement Starter Kit
Arcadia Earth Pro Supplement Starter Kit
Arcadia Earth Pro Supplement Starter Kit
Arcadia Earth Pro Supplement Starter Kit
Arcadia Earth Pro Supplement Starter Kit
4 csomag elengedhetetlen keverék a vitamin- és ásványi anyag pótlásra és az eleségállat megfelelő táplálására.
4 580 Ft
Részletek
EARTH PRO-A 40 g - A EarthPro-A természetes, teljes spektrumú ásványi anyagok és vitaminok keveréke, amelyet szinte minden minden faj számára megfelelő. Az EarthPro termékcsalád egyik legnépszerűbb tagja.

A fogságban tartott állatok vitaminozásának legjobb alapja, ha megfigyeljük, hogy a természetben milyen ásványi anyagokat és vitaminokat juttatnak a szervezetükbe. Ennek érdekében a lehető legtöbb olyan összetevőt használjuk, amely megtalálható a vadonban is.

A laboratóriumi környezetben előállított összetevők helyett előnyben részesítjük a természetes alapanyagok használatát. Ezekhez adunk kiváló minőségű kalciumot az optimális csontegészségért, valamint méhpollent, B-vitaminokat, széles spektrumú aminosavakat és karotinoidokban gazdag növényeket, hogy elősegítsük kedvenceinek boldog életét.
Ez a por agyag alapú, ezért sokkal jobban tapad meg az eleség állatokon és a növényeke, ez által nagyobb eséllyel jut be az állatok szervezetébe és nem veszik kárba.

Minden összetevőt tartalmaz, ami a fogságban tartott állatok igényeihez kell. Hatásos természetes, teljes spektrumú karotinoidot tartalmaz, amely segít kielégíteni a természetes A-vitamin ciklust és növelni a természetes színezetet.

CALCIUM PRO MG 40 g - Az EarthPro-CalciumPro-Mg a finomra őrölt, kiváló minőségű kalcium és az esszenciális magnézium forradalmian új keveréke.
A megfelelő magnézium bevitel nemcsak a Ca-P-D3 ciklus szempontjából létfontosságú, hanem felelős a pozitív neurológiai és izomegészségügy fenntartásáért és szabályozásáért is.

Ez a keverék helyettesíti a kizárólak kalcium tartalmú porokat.

Ca tartalma felveszi a harcot a metabolikus csontbetegség kialakulása ellen.
A magnézium pedig a csontokban tárolódik el, amely segíti a kalcium raktározását, valamint segít szabályozni az ideg- és izomműködést, a fehérjeszintézist, a vérnyomást és a vércukor szintet, és nagyon hasznos szerepet játszik az emésztőrendszerben.

INSECTFUEL GOLD 50 g - Teljes értékű táplálék eleségállatok számára vagy csemegeként adható hüllőknek. Könnyen elkészíthetünk egy minden természetes táplálékot tartalmazó zselét belőle.

SHED SUPPORT 5 db Kapszula - Az EarthPro-ShedSupport egy kapszulába adagolt ásványi anyag és vitamin por, amelyet a vedlési ciklus alatt kell használni.

A vedlési nehézségek három fő oka a helytelen táplálkozás, a rossz hidratálás és a nem megfelelő páratartalom. Az alacsony B-vitamin szint nehézkes vagy részleges vedlést okoz.

Ez a por készítmény növeli azoknak a tápanyagoknak a szintjét, amelyek gyorsan kimerülhetnek a vedlési ciklus alatt.
Dupla a gad B-vitamint, növényekből származó természetes E-vitamint és méhpollent tartalmaz a bőr egészségének javítása érdekében.
Adatok
Cikkszám
RAREPSKIT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!