Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Arcadia EarthMix Arid, 10L
Arcadia EarthMix Arid, 10L
5 800 Ft

Arcadia EarthMix Arid, 10L

Használatra kész Bio-Active táptalaj a száraz területek növényeihez.
5 800 Ft
Részletek
Az Arcadia EarthMix Arid egy használatra kész, környezetbarát Bio-Active ültető közeg. A világ vezető hüllő- és növény szakértői fejlesztették ki, olyan szerves vegyületeket és giliszta trágyát tartalmaz, amely a száraz területek növényei számára nélkülözhetetlenek.

- Biztonságos és hatékony összetétel
- Minden fajhoz használható, minden típusú tartási területen
- Használatra kész
- Tápanyaggal látja el a növényeket

Az Arcadia Reptile EarthMix Arid biztonságos, organikus növényi fehérjét és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek a hüllők, a kétéltűek, a kis házmesterek és a növények számára. 30% vulkáni lávaport is adtak a keverékhez, hogy ne csak jó vízelvezető képessége legyen, hanem hogy magasabb ásványi anyag tartalmat biztosítson a sivatagi vagy félsivatagi fajok számára.

A EarthMix-Arid használható sivatagi, erdei vagy száraz viváriumokban anélkül, hogy bármilyen adalékot adnának a keverékhez. Kiváló minősége miatt jól kezelhető és ezáltal természetes kialakítást tesz lehetővé.

Ez a talajkeverék népszerű szakállag aráma, tüskésfarkú gyík, békagyíkok, homoki gyíkok és sok más faj terráriumában.

Ha lenyűgöző növényes Bio-Activ terráriumot szeretnél, akkor a EarthMix Arid az egyetlen lehetőség a garantált eredmények érdekében.
Adatok
Cikkszám
RAREA10
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!