Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Arcadia Jungle Dawn LED Bar 570mm 34 Watt
Arcadia Jungle Dawn LED Bar 570mm 34 Watt
26 990 Ft

Arcadia Jungle Dawn LED Bar 570mm 34 Watt

Arcadia Jungle Dawn LED BAR 34W világítás növényes terráriumokhoz.
26 990 Ft
Részletek
Az Arcadia Reptile Jungle Dawn LED BAR elegáns, merész, erős és képes a növények növekedéséhez szükséges energiát leadni a látható fényszint növelésével a terráriumon belül. Ez az okos rendszer a legújabb „High OutPut” LED-diódákat használja a 141 lumen/watt teljesítményért. Használja a lámpatestet a terrárium tetején lévő rácsra helyezve , vagy erősítse fel a vivárium belsejébe.

LED-KONFIGURÁLÁS
A LED-ek konfigurálása a lámpán belül ugyanolyan fontos, mint a spektruma és teljesítménye a potenciális növénynövekedés és a megvilágított terület szempontjából.
Mint minden élőlény, a növények is az energiamennyiségre és -minőségre támaszkodnak, amely egy fényforráson keresztül érhető el számukra. Minél nagyobb a fénymennyiség, és elég széles területen oszlik el, annál jobbak potenciális eredmények.
Minden fényforrás típustól függetlenül csak bizonyos számú fotont tud előállítani „teljes fénykibocsátásként”. A fény előre haladva terjedni kezd, és nagyobb területet fed le. Minél messzebb van egy lámpa, annál nagyobb a terület, amelyet fény borít. Ez az energia megosztása egy célpont felett, ezért a fényben mért energia annál gyengébb lesz, minél távolabb van egy lámpa a céltól.

ERŐS, HÁROM SOROS LED-EK
Annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legnagyobb mennyiségű fény juthasson egy zárt térbe, elegendő diódát kell használnunk, egymástól megfelelő távolságra, megfelelő spektrummal, színnel és lumenteljesítménnyel.
A diódák számának csökkenése, a névleges teljesítménytől függetlenül, nem egyenletes fényborítottságot hoz létre, a nagyon világos területek és a sötétebb területek váltakozását.
Gondoskodnunk kell arról, hogy a fény szétáradhasson, ez jobb életkörülményeket teremt és csökkenti a pontszerű lámpákkal járó szemkárosodás kockázatát.

Könnyen összekapcsolható más LED BAR-okkal vagy a ProT5 UV-B rendszerrel, csökkentve a szükséges fali aljzatok számát.
Minden egység tápkábellel érkezik, beépített kapcsolóval, szerelvénykészlettel és ‘Link’ kábellel.
Adatok
Cikkszám
RAJDP3X
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!