Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Arcadia Pro T5 UVB Kit ShadeDweller Arboreal 2-4%
Arcadia Pro T5 UVB Kit ShadeDweller Arboreal 2-4%
18 370 Ft

Arcadia Pro T5 UVB Kit ShadeDweller Arboreal 2-4%

Arcadia Pro T5 UVB Kit ShadeDweller Arboreal 2-4%
Arcadia Pro T5 UVB Kit ShadeDweller Arboreal 2-4%
Arcadia ShadeDweller-Arboreal T5 2.4% UVB fénycső és ProT5 lámpatest egy csomagban.
18 370 Ft
Részletek
A ProT5 egy rendkívül adaptív világítótest, kiváló minőségű belső elektronikával, nagy hatékonyságú, de kivehető reflektorral, tápkábellel, szerelvénykészlettel, kapcsolóval és Arcadia Reptile HO-T5 UVB fénycsővel.

A ProT5 a legfinomabb elektromos alkatrészekből áll a biztonságos működés és a lámpa hosszú élettartama érdekében. Minden foglalat beépített túlfeszültséggel, túl-árammal, túlmelegedéssel és rövidzárlat elleni védelemmel rendelkezik. A ProT5 teflonmentes és mentes az UV fényt elnyelő anyagoktól is.

Könnyen felszerelhető a viváriumokba vagy a háló/rács fölé.

A ShadeDweller-Arboreal tökéletes 12% UVA és 2.4% UVB arányt nyújt a hatékony és természetes D3-vitamin előállításához.

2.4% UVB a D3-vitamin szintéziséhez.
Egy UV sávot hoz létre a terráriumban, ahol állatunk teljes színében pompázhat.
Hosszú élettartam, 12 hónapos működési idő, mielőtt cserére lenne szükség.
Szakértők által Németországban gyártott termék.
Teljes spektrumú fénycső, nem vibrál, T5 foglalat.

MEGFELELŐ UV ENERGIA-SZINT
A ShadeDweller-Arboreal fénycsövet úgy tervezték, hogy biztonságos és hatékony legyen a szokásos hálós/rácsos tetejű terráriumokhoz és viváriumok belsejében, ahol az állat közel kerülhet a lámpához. Biztosítja az ideális UV-sugarakat, és lehetővé teszi az állatok számára, hogy teljes mértékben élvezhessék az aktivált színeket és a természetes hatékony D3-ciklust.

A TÁVOLSÁG
Tökéletes rejtőzködő fajokhoz, mint például az új-kaledóniai vitorlásgekkó, nekik a sütkérezéshez nagyobb távolságra és kisebb UV-területre van szükségük.

ÖNSZABÁLYOZÁS
Mindig biztosítanunk kell az UV-energiához való hozzáférést olyan területen, amely legalább az állatok egész testét lefedi. A gyíkoknál az orrtól a farok végéig, a kígyóknál, ahova össze tud tekeredni. Ennek a területnek kapcsolódnia kell egy könnyen elérhető árnyékos területtel, ahova el tud vonulni. A széles levelű növényekkel történő erőteljes ültetés levélszórási árnyékmintákat hoz létre, és jó védelmet nyújt.
Adatok
Cikkszám
RARTP8SA
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!