Weboldalunk jelenleg egy nagyobb átalakításon megy át, ezért egyes menüpontok még üresek lehetnek, de folyamatosan töltjük fel a termékeket! Köszönjük megértésetek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 70 387 1208

HerpHungary Earth Of Sahara 7 liter - Félsivatagos terráriumi talajkeverék
HerpHungary Earth Of Sahara 7 liter - Félsivatagos terráriumi talajkeverék
4 500 Ft

HerpHungary Earth Of Sahara 7 liter - Félsivatagos terráriumi talajkeverék

Félsivatagos talajkeverék, természetes alapanyagokból leopárdgekkók, szakállasagámák, tüskésfarkú varánuszok és egyéb félsivatagos, kősivatagos területeken élő hüllők számára.

4 500 Ft
Részletek

Az Earth Of Sahara talajkeveréket úgy fejlesztettük ki, hogy visszaadja a természetes félsivatagos területek talajainak kinézetét és tulajdonságait. Ideális ásásra, tojásrakásra és a hüllő természetes ösztöneinek kiélésére. Tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag bioorganikus föld és különböző szemcserméretű homokok keveréke.

A terráriumba érdemes 5-10 cm vastagságban elhelyezni, sőt mi esetenként nagyobb dombokat is ki szoktunk alakítani. A vastag terrárium aljzat előnye, hogy a fenti réteg a lámpák hatására szépen kiszárad, a lenti rétegek azonban nedvesebbek maradnak így, ha kedvencünk ásni kezd különböző páratartalmú rétegeket talál magának.

A legtöbb népszerű hüllő, melyet általában homokon tartanak az emberek (szakállasagámák, leopárdgekkók,...) természetes élőhelyükön nem homok sivatagokban élnek, ezért előnyösebb választás a talajkeverékünk, mint a különböző calcium homokok vagy egyéb termékek.

Adatok
Cikkszám
1
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Kardos Gergely
2021.11.26
Több talajt is kipróbáltam leopárdgekkó terráriumban, de mind közül ez jött be leginkább. Nagyon jó keverék, kiválóan hozza félsivatagos környezetet és ár-érték arányban is verhetetlen!