Az oldalunk jelenleg karbantartás miatt nem üzemel! A rendeléseket jelenleg nem tudjuk teljesíteni! Köszönjük megértéseteket!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 70 387 1208

Exo Terra Forest Branch L
Exo Terra Forest Branch L
7 480 Ft

Exo Terra Forest Branch L

Az Exo Terra Forest Branch homokfúvott és kezelt szőlőtőke ágak segítségével remek mászó felületeket tudunk kialakítani a kedvencünk terráriumában és dekorációnak is tökéletesek. Az L méretű darabok kb 60 cm hosszúak. Mint minden természetes dekort ezeket is saját kezűleg válogatjuk és csak a formás és esztétikus darabokat áruljuk, ha szeretnél képet kérni szállítás előtt, akkor a megjegyzés részen tüntesd fel.

Milyen állatoknak ajánljuk?
vitorlásgekkók, kaméleonok, leopárdgekkók, szakállasagámák, gabonasiklók, királypitonok, ...
7 480 Ft
Részletek

Az Exo Terra Forest branch ágakat fantasztikus formáik és természetes megjelenésük miatt előszeretettel használjuk trópusi és sivatagi terráriumokban is. Fantasztikus mászóágak, és kombinálva a kisebb nagyobb méreteket természetes struktúrákat tudunk létrehozni, amik szinte már olyanok, mintha egy fa ágai lennének. Rendszeresen használjuk kaméleon terráriumokhoz, melyeknél púrhabbal vagy az Aquaforte Landscaping Foam segítségével rögzítjük az ágakat egymáshoz. Hüllőknél, madaraknál és rágcsálóknál is bátran használható.

Adatok
Cikkszám
30
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!