Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Exo Terra Forest Branch M
Exo Terra Forest Branch M
3 600 Ft

Exo Terra Forest Branch M

Az Exo Terra Forest Branch homokfúvott és kezelt szőlőtőke ágak segítségével remek mászó felületeket tudunk kialakítani a kedvencünk terráriumában és dekorációnak is tökéletesek. Az M méretű darabok kb 45 cm hosszúak. Mint minden természetes dekort ezeket is saját kezűleg válogatjuk és csak a formás és esztétikus darabokat áruljuk, ha szeretnél képet kérni szállítás előtt, akkor a megjegyzés részen tüntesd fel.

Milyen állatoknak ajánljuk?
vitorlásgekkók, kaméleonok, leopárdgekkók, szakállasagámák, gabonasiklók, királypitonok, ...
3 600 Ft
Részletek

Az Exo Terra Forest branch ágakat fantasztikus formáik és természetes megjelenésük miatt előszeretettel használjuk trópusi és sivatagi terráriumokban is. Fantasztikus mászóágak, és kombinálva a kisebb nagyobb méreteket természetes struktúrákat tudunk létrehozni, amik szinte már olyanok, mintha egy fa ágai lennének. Rendszeresen használjuk kaméleon terráriumokhoz, melyeknél púrhabbal vagy az Aquaforte Landscaping Foam segítségével rögzítjük az ágakat egymáshoz. Hüllőknél, madaraknál és rágcsálóknál is bátran használható.

Adatok
Cikkszám
29
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!