Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Exo Terra GlowLight Small lámpatest
Exo Terra GlowLight Small lámpatest
9 560 Ft

Exo Terra GlowLight Small lámpatest

Exo Terra GlowLight Small lámpatest
Exo Terra GlowLight Small lámpatest
Exo Terra GlowLight Small lámpatest
Lámpaoltás után hosszan tartó fényt bocsát ki a lumineszcens bevonatnak köszönhetően.
9 560 Ft
Részletek
- Nappali és éjszakai lámpatest egyben.
- Hosszan tartó lumineszcencia.
- Hőálló porcelán foglalat.
- Ideális kompakt és melegítőizzókkal. E27
- Átmérő: 14 cm.

Az Exo Terra GlowLight sokoldalú hő- és / vagy fényforrás. Stabil kialakítású, fém lámpabúra, hőálló kerámia foglalattal és rugóval ellátott forgatható bilincsel rögzíthető. Az extra hosszú tápkábelre szerelt kapcsolóval könnyen ki- és bekapcsolható. A lámpabúra belseje erősen fényvisszaverő bevonattal rendelkezik, amely a lámpa kikapcsolása után még sokáig fényes. Ez stresszmentesen teszi lehetővé a nappali hüllők és kétéltűek visszavonulását éjszakai barlangjukba, a holdszerű ragyogás pedig biztosítja az éjszakai hüllők és kétéltűek megfelelő látását anélkül, hogy megzavarná éjszakai ciklusukat. Ideális az állatok éjszakai megfigyelésére is, a lámpa bekapcsolása nélkül.

A bevonat fokozza a fénysugarak intenzitását, nappal elraktározza a fényenergiát, éjszaka pedig lassan felszabadítja azt. Nincs szükség egyéb éjszakai izzók használatára, hacsak nem hőforrásként használjuk.

Egy vagy több Exo Terra Glow lámpa is felszerelhető a terrárium peremére vagy tetejére, és a rugós forgatható bilincs segítségével irányítható, vagy fel lehet helyezni a terrárium fém szellőzőjére a kívánt helyre.
Adatok
Cikkszám
306
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!