Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Exo Terra Glowlight Large Lámpatest
Exo Terra Glowlight Large Lámpatest
25 170 Ft

Exo Terra Glowlight Large Lámpatest

Exo Terra Glowlight Large Lámpatest
Exo Terra Glowlight Large Lámpatest
Exo Terra Glowlight Large Lámpatest
Lámpaoltás után hosszan tartó fényt bocsát ki a lumineszcens bevonatnak köszönhetően.
25 170 Ft
Részletek
- Nappali és éjszakai lámpatest egyben.
- Hosszan tartó lumineszcencia.
- Hőálló porcelán foglalat.
- Ideális kompakt és melegítőizzókkal. E27
- Átmérő: 25 cm.

Az Exo Terra GlowLight sokoldalú hő- és / vagy fényforrás. Stabil kialakítású, fém lámpabúra, hőálló kerámia foglalattal és rugóval ellátott forgatható bilincsel rögzíthető. Az extra hosszú tápkábelre szerelt kapcsolóval könnyen ki- és bekapcsolható. A lámpabúra belseje erősen fényvisszaverő bevonattal rendelkezik, amely a lámpa kikapcsolása után még sokáig fényes. Ez stresszmentesen teszi lehetővé a nappali hüllők és kétéltűek visszavonulását éjszakai barlangjukba, a holdszerű ragyogás pedig biztosítja az éjszakai hüllők és kétéltűek megfelelő látását anélkül, hogy megzavarná éjszakai ciklusukat. Ideális az állatok éjszakai megfigyelésére is, a lámpa bekapcsolása nélkül.

A bevonat fokozza a fénysugarak intenzitását, nappal elraktározza a fényenergiát, éjszaka pedig lassan felszabadítja azt. Nincs szükség egyéb éjszakai izzók használatára, hacsak nem hőforrásként használjuk.

Egy vagy több Exo Terra Glow lámpa is felszerelhető a terrárium peremére vagy tetejére, és a rugós forgatható bilincs segítségével irányítható, vagy fel lehet helyezni a terrárium fém szellőzőjére a kívánt helyre.
Adatok
Cikkszám
305
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!