Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

ExoTerra Monsoon Multi II
ExoTerra Monsoon Multi II
64 990 Ft

ExoTerra Monsoon Multi II

ExoTerra Monsoon Multi II
ExoTerra Monsoon Multi II
Programozható, magasnyomású párásító rendszer.
64 990 Ft
Részletek
- Programozható párásító egység terráriumokhoz és üvegházakhoz.
- Könnyen felszerelhető.
- A rugalmas szórófejek (akár 6 db) bármely irányba mozgathatók.
- Nagy 8 literes tartály.
- Könnyen utántölthető.

Az Exo Terra Monsoon MULTI egy programozható párásító rendszer, amely minden típusú terráriumhoz és üvegházhoz alkalmas. Segít fenntartani az optimális páratartalmat azáltal, hogy programozott időközönként finom párát képez, amelynek időtartama és gyakorisága könnyen beállítható az állat vagy növény igényeinek megfelelően. A gyakori párásítás serkenti a szaporodást, és elengedhetetlen az élő trópusi növények, például broméliák, orchideák, mohák számára.

A párásítás gyakorisága egészen 24 órás ciklusig programozható, a permetezési időtartam pedig 2 másodperctől 2 percig. A nagy, 8 literes tartály biztosítja a folyamatos működést több napig, anélkül, hogy újra kellene tölteni (ideális nyaraláshoz!). Valamint a tartály könnyen feltölthető anélkül, hogy a teljes rendszert le kellene szerelni.

Az Exo Terra Monsoon MULTI csomagja két könnyen felszerelhető fúvókát tartalmaz, de a rendszer akár 6 fúvóka üzemeltetésére is képes, így ideális több terráriumhoz. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden további fúvóka hozzáadása egyre kisebb teljesítményt eredményez.) A különlegesen tervezett fúvókák által előállított pára rendkívül finom, ködszerű hatást kelt, és az extra hosszú cső lehetővé teszi az egység elrejtését.
Adatok
Cikkszám
609
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!