Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

ExoTerra Thermostat 100W
ExoTerra Thermostat 100W
13 500 Ft

ExoTerra Thermostat 100W

ExoTerra Thermostat 100W
ExoTerra Thermostat 100W
Pontosan szabályozza a terrárium hőmérsékletét.
13 500 Ft
Részletek
- Ideális fűtőlapokhoz, fűtőkábelekhez és kerámia hősugárzó izzókhoz.
- A süllyesztett kapcsolón 20 °C-tól 35 °C-ig állítható
- Vízálló érzékelő, ami egy 185 cm-es kábel végén található.
- 100 W-ot képes kezelni.
- A piros LED fény világít, ha a termosztát bekapcsol.

A hüllők külső forrásból származó hőt használnak az optimális testhőmérséklet eléréséhez. A legtöbb hüllő a nap közvetlen sugarait használja együtt a nap által fűtött felületek, például ágak, sziklák vagy más hőt felhalmozó tárgyak melegével. Ezen hőmérsékleti tényezők biztosítása a terráriumban fontos a hüllők sikeres tartásához. Az Exo Terra termosztáttal jól szabályozható fűtési rendszert hozhat létre, amely lehetővé teszi a szükséges hőmérsékleti feltételek fenntartását, sivatagi vagy trópusi környezetben is. A termosztát segít megelőzni a túlmelegedést és a túl alacsony hőmérsékletet forró nyári napokon vagy hideg téli éjszakákon. Az elektronikus Triac kapcsoló tartja a kívánt hőmérsékletet, a hagyományos termosztátokhoz képest sokkal nagyobb pontossággal, és gyakorlatilag kiküszöböli a hőmérséklet ingadozásokat a terráriumban.

Egyszerűen csatlakoztassa a használt hőforrást a termosztáthoz, állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és helyezze az ékelőt a kívánt helyre. A piros LED fény kigyullad, amikor a fűtőberendezés be van kapcsolva, és a kívánt hőmérséklet elérése után kikapcsol. A termosztát süllyesztett hőmérséklet szabályzó tárcsája megakadályozza a véletlen elállítást. A vízálló ékelő biztonságosan használható erősen nedves terráriumban és vízi környezetben is.

Az Exo Terra termosztátot az állatok igényeinek megfelelően kell beállítani!
Adatok
Cikkszám
186
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!