Köszöntük a HerpHungary Terrarisztika és Állateledel webáruházában! Oldalunkra folyamatosan kerülnek fel a friss termékek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36709409529

Eart Of Sahara talaj csomag L
Eart Of Sahara talaj csomag L
34 900 Ft

Eart Of Sahara talaj csomag L

Eart Of Sahara talaj csomag L
Eart Of Sahara talaj csomag L
Eart Of Sahara talaj csomag L
Eart Of Sahara talaj csomag L
Eart Of Sahara talaj csomag L
Eart Of Sahara talaj csomag L

A csomag tartalma:

Earth of Sahara 7 L - 5 db / csomag
Moneta levél - 5 db / csomag
Ászka - 1 doboz (15 db) / csomag
Sphagnum moha 100g - 2 db / csomag
+ Ajándék természetes dekor

34 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 745 Ft
Részletek
A csomag tartalma:

HERPHUNGARY EARTH OF SAHARA 7 LITER
Félsivatagos talajkeverék, természetes alapanyagokból leopárdgekkók, szakállasagámák, tüskésfarkú varánuszok és egyéb félsivatagos, kősivatagos területeken élő hüllők számára.
Az Earth Of Sahara talajkeveréket úgy fejlesztettük ki, hogy visszaadja a természetes félsivatagos területek talajainak kinézetét és tulajdonságait. Ideális ásásra, tojásrakásra és a hüllő természetes ösztöneinek kiélésére. Tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag bioorganikus föld és különböző szemcserméret homokok keveréke.
A terráriumba érdemes 5-10 cm vastagságban elhelyezni, sőt mi esetenként nagyobb dombokat is ki szoktunk alakítani. A vastag terrárium aljzat előnye, hogy a fenti réteg a lámpák hatására szépen kiszárad, a lenti rétegek azonban nedvesebbek maradnak így, ha kedvencünk ásni kezd különböző páratartalmú rétegeket talál magának.
A legtöbb népszerű hüllő, melyet általában homokon tartanak az emberek (szakállasagámák, leopárdgekkók,...) természetes élőhelyükön nem homok sivatagokban élnek, ezért előnyösebb választás a talajkeverékünk, mint a különböző kalcium homokok vagy egyéb termékek.

MONETA LEVÉL
Moneta levél trópusi bioaktív terráriumokba. Remek búvóhelyet nyújt a takarító személyzet számára (ászkák, ugróvillások), emellett változatosabbá teszi terráriumunk megjelenését is.
A moneta leveleket előszeretettel szoktuk alkalmazni gekkós terráriumokban, remekül mutatnak például egy bambuszos nappali gekkós környezetben. A kerekded formája miatt kinézetben is eltér a többi levelünktől, de épp ez teszi különlegessé. Ideális búvóhelyet és táplálékot nyújt a takarító személyzet számára (ászkák, ugróvillások) és változatosabbá teszi terráriumunk megjelenését.

ÁSZKA (15 DB)

SPHAGNUM MOHA 100 G
Felhasználható aljzatként trópusi terráriumokba vagy dekorációként.
A Sphagnum Moha növeli és fenntartja a páratartalmat a terráriumban.
Tápanyagként is használható a növények számára, mint például az orchideáknak.
Kémiai adalékanyagok hozzáadása nélkül készült, komposztálható.

+ AJÁNDÉK TERMÉSZETES DEKOR
Természetes dekor elemeink közül a csomag profiljába illeszkedő darabot adunk ajándékba!
Adatok
Cikkszám
9993
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!