Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Fodor Attila: A bátor teleltetők (könyv)
Fodor Attila: A bátor teleltetők (könyv)
2 990 Ft

Fodor Attila: A bátor teleltetők (könyv)

Fodor Attila új könyvében a teknős teleltetés kapott nagyobb szerepet.
2 990 Ft
Részletek
Írta: Fodor Attila
Puhatáblás, 148 oldal.

Jaj, de félünk ettől a teleltetéstől! A hátunk is lúdbőrzik a gondolattól, hogy az európai szárazföldi teknőseinket a téli hideg hónapokban nyugovóra engedjük a pincékbe, sőt, akár a szabad ég alatt a talaj felszíne alá. Úgy érezzük, mintha mi magunk vacognánk ott a sötétben március végéig. Pedig egy kis bátorsággal, odafigyeléssel a teknősnevelés egyik legtermészetesebb és legbiztonságosabb időszaka éppen a hibernáció néhány hónapja. Ebből a könyvből a teleltetéssel kapcsolatos általános ismereteket és jó néhány teleltetős történetet elolvasva a legaggodalmasabb Teknősbarátok is bátorságot meríthetnek a páncélos családtagjaikat téli álomra bocsátani.
Ezek mellett papírra került tucatnyi egyéb teknősök történet is a Ti élményeiket alapján. Néhány általános történet mellett a leggyakoribb műhibák egyikét, a teknősök elvesztését, megszökött egy külön sztoricsokorban nyújtja át a könyv, amit elfogadva, elolvasva megelőzhető lesz az efféle baleset a gondos Teknősbarátok számára.
Adatok
Cikkszám
130
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!