Köszöntünk a HerpHungary Terrarisztika és Állateledel webáruházában! Herping Like a BOSS! Keeping Like a PRO!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36709409529

Gecko Nutrition Banán 250g - Gekkótáp

Gecko Nutriton gekkó táp a banán imádóknak, mert melyik gekkó ne szeretné?

Részletek

A Gecko Nutrition termékei teljes értékű táplálékot nyújtanak gekkóink számára. A banános íz biztosítja, hogy kedvencünk nyála is kicsorduljon, ha megérzi a táp magas rovartartalma pedig gondoskodik a megfelelő fehérje bevitelről. Emellett gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban is többek közt D3, B12, A vitaminokban és Calciumban.

Összetevők: Banán, Rovarok (katonalégy lárvák, tücsök, gyászbogárlárva), Tejsavófehérje izolátum, Micellás kazein, Datolya, Borsófehérje, Barna rizs, Monokalcium-foszfát, Kókusz, Kalcium-karbonát, Méh pollen, Méz, Sárgarépa, Cékla, Magnézium-oxid, Kalcium-citrát, Hibiszkusz virágok, Kurkuma gyökér, Barna algák, Búzakeményítő, Spirulina

Keverjünk össze 1 részport 2 rész vízzel (térfogat szerint). A keverék először vizesnek tűnhet, de néhány perc múlva besűrűsödik. Az állagának hasonlónak kell lennie a ketchuphoz. A gekkók táplálkozási szokásaitól függően hetente 2-3 este ajánlott az etetése. Az el nem fogyasztott tápot 24 órán belül el kell távolítani a terráriumból. Felbontás után hűvös és száraz helyen tároljuk. A frissen készített keveréket a hűtőszekrényben 3-4 napig lehet eltartani.

Adatok
Cikkszám
409
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!