Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Parafa ág M (tömör)
Parafa ág M (tömör)
3 200 Ft

Parafa ág M (tömör)

A tömör parafa ágak remek opciót nyújtanak például kígyós terráriumokba mászóágaknak, de bármilyen trópusi vagy erdei környezetbe is remekül passzolnak. Sok gekkós terráriumunkban is előszerettel használjuk őket. Az M méretű parafáink kb 70-100 cm hosszúak és 5-7 cm átmérővel rendelkeznek. Mint minden természetes dekort ezeket is saját kezűleg válogatjuk és csak a formás és esztétikus darabokat áruljuk, ha szeretnél képet kérni szállítás előtt, akkor a megjegyzés részen tüntesd fel.

3 200 Ft
Részletek

A tömör parafa ágaink strapabírók, bírják a nedvesebb környezetet is, segítségükkel természetes mászófelületeket alakíthatunk ki a kedvencünk terráriumában. Könnyedén beépíthetőek a természetes, parafás hátterekbe is. Rendszeresen használjuk különböző kígyós terráriumok (gabonasikló, királypiton, fapiton) kialakításánál.

Adatok
Cikkszám
32
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!