Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Parafa lap M csomag
Parafa lap M csomag
14 000 Ft

Parafa lap M csomag

Az M méretű parafa lap csomagunk 3 kg össztömegű, 6-7 darab nagyobb parafalapot tartalmaz, melyek ideálisak terrárium hátterezéshez, bújó kialakításához vagy egyéb terrárium dekorációs célokra. Mint minden természetes dekort ezeket is saját kezűleg válogatjuk és csak a formás és esztétikus darabokat áruljuk, ha szeretnél képet kérni szállítás előtt, akkor a megjegyzés részen tüntesd fel.

Milyen állatoknak ajánljuk?
vitorlásgekkók, nyílméregbékák, leopárdgekkók, teknősök, gabonasiklók, királypitonok, ...
14 000 Ft
Egységár: 4 667 Ft/kg
Részletek

A parafák a legkedveltebb alapanyagaink közé tartoznak, szerintem nincs is olyan terrárium, amibe ne tettünk volna legalább egy keveset. Természetes hatást keltenek, bírják a nedvesebb környezetet, az állatok számára ideális búvóhelyeket lehet kialakítani segítségükkel és hátterezéshez is tökéletes alapanyagok. A mohák, páfrányok, epifita növények remekül felfutatthatók rájuk. Emellett a takarító személyzetnek (ászkák, ugróvillások) is búvóhelyet és élelmet nyújtanak. Minden szempontból csak ajánlani tudjuk, hogy használjátok bátran a különböző parafa termékeket (csövek, lapok, ágak) trópusi és sivatagi terráriumokban is.

Adatok
Cikkszám
31
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!