Köszöntük a HerpHungary Terrarisztika és Állateledel webáruházában! Oldalunkra folyamatosan kerülnek fel a friss termékek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36709409529

Professzionális hőmérséklet szabályzó termosztát
Professzionális hőmérséklet szabályzó termosztát
16 990 Ft

Professzionális hőmérséklet szabályzó termosztát

Pontos és megbízható hőmérséklet szabályzó termosztát.
16 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 850 Ft
Részletek
Mi évek óta használjuk ezeket a termosztátokat és csak ajánlani tudjuk! Pontos, megbízható és mi 3 év garanciát vállalunk rá, rendeltetésszerű használat mellett!
Bár ez se sok, hiszen a gyártó leírása szerint az elmúlt 9 év értékesítéseiből csupán 5 darabbal volt garanciális ügyintézés.

Adatok:

Funkció: hőmérséklet szabályzása
Kijelző: 0,1°C, digitális LED
Alkalmazhatóság: széleskörű, multifunkciós
Működési feszültség: 230 V
Fogyasztás: < 3 W
Méréstartomány: -50°C~+99°C
Állítható hiszterézis: 0,3-10 fokos
Szigetelt NTC szenzor Kapcsolási teljesítmény: 2200 W
Szenzor hossza: 2 m

Használja ki a hőfokszabályzó két relé kimenetét, ehhez csak a tartani kívánt hőmérsékletet és a hőfokkülönbség mértékét kell megadni. Működése: A termosztát fűtés kimenete a beállított hőfok eléréséig marad bekapcsolva, majd a hiszterézisként beállított hőfokkülönbség elérésekor a relé újra kapcsol. Ellenkező esetben, ha a hőmérséklet meghaladja a tartani kívánt hőfokot, akkor a szabályzó az adott hiszterézissel automatikusan vagy akár késleltetve kapcsolja hűtés kimenetet. Vízálló szenzorjának köszönhetően a termosztát alkalmas közvetlenül a folyadékok (víz, párlat...), léghőmérséklet szabályozásához. A szenzor sérülése esetén a készülék sípoló vészjelzést ad. A hőmérséklet -50-től 99,9°C-ig szabályozható, 0,3 tized- től egészen 10°C-os tűréshatárral. Amennyiben a hőmérséklet tartósan (1~10 percig) túllépi a felső tűréshatárt, a hűtést automatikusan bekapcsol a késleltetési idő elteltével. Egyszerű, felhasználóbarát programozása és gyors üzembe helyezése révén sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Hőmérséklet szabályzó termosztátunk a beállított értékeket tartósan tárolja.

Adatok
Cikkszám
185
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!