Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

The Arcadia Guide To Reptile And Amphibian Nutrition
The Arcadia Guide To Reptile And Amphibian Nutrition
5 800 Ft

The Arcadia Guide To Reptile And Amphibian Nutrition

Az Arcadia útmutatója a hüllők és a kétéltűek táplálkozásához. (angol nyelvű)
5 800 Ft
Részletek
Kemény kötés, 272 oldal.

A hüllőket és a kétéltűeket az ember évezredek óta tartja. Ám az elmúlt 20 évben nagy érdeklődés mutatkozott ezen hihetetlen állatok háziállatként történő tartása iránt.

Ezen állatok vadon élőhelyeinek egyre több kutatása válik könnyen elérhetővé az állattartók számára, ezen tudás birtokában a hüllőtartók felelősek, hogy a fogságban tartott állatok számára biztosítsák a megfelelő körülményeket a fejlődéséhez és a szaporodásához, ne csak az alapvető szükségek kerüljenek ellátásra.

A fogságban élő hüllők gondozásának egyik legaggasztóbb aspektusa a táplálék volt. Ezek a tömegesen előállított rovarok tartalmazzák-e az összes olyan táplálékot, amelyre a hüllőnek szüksége van a fejlődéshez? A lefagyasztott, majd kiolvasztott rágcsálók valóban tartalmaznak minden vitamint és ásványi anyagot, amelyekre bizonyos fajoknak a túléléshez szüksége van? És hogyan hatnak egymással ezek a különféle vitaminok és táplálékforrások?

Ebben a rendkívül praktikus útmutatóban elmagyarázzuk a hüllők táplálkozási szokásait, hidratálását, a vitamincsoportokat, a vad étrendeket, a pótlást, a D3 ciklust, a belek terhelését és még sok minden mást.
Adatok
Cikkszám
83
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!