Az oldalunk jelenleg karbantartás miatt nem üzemel! A rendeléseket jelenleg nem tudjuk teljesíteni! Köszönjük megértéseteket!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 70 387 1208

Trixie Parafa M
Trixie Parafa M
3 800 Ft

Trixie Parafa M

Természetes Trixie parafa cső terráriumokba, akvaterráriumokba. Az M méretbe tartozó parafák között is lehetnek nagyobb különbségek, de átlagban kb. 30 cm hosszúak és 10-12 cm átmérőjűek. Mint minden természetes dekort ezeket is saját kezűleg válogatjuk és csak a formás és esztétikus darabokat áruljuk, ha szeretnél képet kérni szállítás előtt, akkor a megjegyzés részen tüntesd fel.

3 800 Ft
Részletek

A parafák a legkedveltebb alapanyagaink közé tartoznak, szerintem nincs is olyan terrárium, amibe ne tettünk volna legalább egy keveset. Természetes hatást keltenek, bírják a nedvesebb környezetet, az állatok számára ideális búvóhelyeket lehet kialakítani segítségükkel. A mohák, páfrányok, epifita növények remekül felfutatthatók rájuk. Emellett a takarító személyzetnek (ászkák, ugróvillások) is búvóhelyet és élelmet nyújtanak. Minden szempontból csak ajánlani tudjuk, hogy használjátok bátran a különböző parafa termékeket (csövek, lapok, ágak) trópusi és sivatagi terráriumokban is.

Adatok
Cikkszám
33
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!