Weboldalunk jelenleg egy nagyobb átalakításon megy át, ezért egyes menüpontok még üresek lehetnek, de folyamatosan töltjük fel a termékeket! Köszönjük megértésetek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 70 387 1208

Eleség-Vitamin

Eleség, Vitamin - ebben a kategóriában találjátok a hüllőknek szánt eleségeket és kalcium, vitamin készítményeket. Hüllőtápok terén a Gecko Nutrition és Dr. Rhaco tápjait tartjuk jelenleg, vitaminokból és kalciumokból pedig több márkát is, mint például a ZooMed, Exoterra, Dr. Rhaco termékei. A hüllők megfelelő táplálása és vitamin és ásványianyag pótlása elengedhetetlen, ha azt szeretnénk hogy kedvencünk egészséges maradjon, ezért mindenképp érdemes időt szánni a megfelelő kiválasztására.

Ha bizonytalan vagy a hüllőtáp, vitamin, kalcium kiválasztásában írj nekünk bátran és szívesen segítünk! Általánosságban a vitamin, calcium készítményeknél fontos, hogy az egyikben legyen +D3 vitamin. A gekkó és egyéb tápoknál pedig igazából nem tévedhettek nagyott, a Dr. Rhaco és Gecko Nutrition tápok közül általában mindent ízt szeretni szokták.