Weboldalunk jelenleg egy nagyobb átalakításon megy át, ezért egyes menüpontok még üresek lehetnek, de folyamatosan töltjük fel a termékeket! Köszönjük megértésetek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 70 387 1208

Blog

Üzletünk

HerpHungary
2021.08.14 18:37
Üzletünk

HerpHungary Terrarisztika és Állateledel Bolt

1062 Budapest, Aradi utca 38.

Üzletünkben terrarisztikai és akvarisztikai termékekkel, hüllőkkel, kutya, macska tápokkal és felszerelésekkel találkozhattok.

Terrarisztika téren a terráriumoktól kezdve, a világításon fűtésen át, egészen az állatokig mindent megtaláltok nálunk, emelett szakmai téren is örömmel segítünk ha bármilyen kérdés merülne fel az adott kedvenc tartásával kapcsolatban. Vállaljuk egyedi terráriumok elkészítését, berendezését is.

Forgalmazott márkáink: Arcadia, Exo Terra, Gecko Nutrition, Dr. Rhaco, HerpHungary, Habistat, Nomoypet, Odyssea, Zoomed, Trixie

Akvarisztikai felszerelésekből csak pár alap dolgot tartunk bent a boltban, de rendelésre szinte bármit tudunk hozni a nagy külső szűrőktől kezdve a tengeri akváriumokhoz szükséges lehabzókig. Odyssea lámpákat, dekor fákat és köveket folyamatosan tudtok nálunk vásárolni plusz kis belső szűrők, légpumpák és egyéb apróságok vannak azonnali készleten. Természetesen akváriumok elkészítését és berendezését is vállaljuk legyen szó édesvíziről vagy tengeriről, mind a két téren több éves tapasztalattal rendelkező kollégánk áll rendelkezésetekre.

Forgalmazott márkáink: Odyssea, Atman,ISTA, ATI, Red Sea, Aquarium System, Tropic Marin, Evergrow, JBL, Aquel, Newa, ...

Kutya, macska készletünk nagyrészt minőségi kutya és macska eledelekből áll, de folyamatosan bővítjük az igényekhez mérten. Jelenleg tápok, jutalom falatok, kutya sampon, póráz, szájkosár és egyéb apróságok lelhetőek fel a boltban, de ezen a téren is bármit tudunk hozni rendelésre. Tápjainkat kimérve is kérhetitek! :)

Forgalmazott márkáink: Acana, Orijen, Von Barf, Happy Dog, Happy Cat, Trixie, Beaphar, Julius K-9, Royal Canin,...

A Von Barf termékeit külön kiemelnénk, melyek a természetes és nyers etetést képviselik. Ezekből kóstolót is kérhettek nálunk.

 

Nyitvatartás:

Hétfő: 10:00 - 18:00

Kedd: 10:00 - 18:00

Szerda: 10:00 - 18:00

Csütörtök: 10:00 - 18:00

Péntek: 10:00 - 18:00

Szombat: 10:00 - 18:00

Vasárnap: Zárva

HerpHungary Scales and Tails Kft.
Telefonszám: +36 70 940 95 29