Az oldalunk jelenleg karbantartás miatt nem üzemel! A rendeléseket jelenleg nem tudjuk teljesíteni! Köszönjük megértéseteket!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 70 387 1208

Blog

Gyakori kérdések

HerpHungary
2021.08.15 09:41

Ebben az összefoglalóban találhatjátok meg azokat a kérdéseket, melyeket a legsűrűbben feltesztek nekünk a rendelésekkel és szállítással kapcsolatban. Próbáltunk mindent összeszedni és válaszolni rájuk, hogy ezzel is egyszerűbb legyen a tájékoztatás.

 • Megrendeltem a termékeket, de nem szerepel bankszámlaszám a visszaigazoló emailben, amire utalhatom az összeget. Elküldenék?

  Ha a fizetési módoknál az utalást választod, akkor első körben kapsz egy visszaigazoló emailt magáról a rendelésről, ami nem tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. Azokat akkor kapod meg, ha mi összekészítettük a csomagot és feladásra kész. Külön e-mailben küldjük neked a kiállított díjbekérőt és, ha beérkezett az összeg, aznap útnak is indítjuk a csomagot.

 • Fagyasztott terméket szeretnék rendelni, lehetséges?

  A fagyasztott termékeinket (Von Barf, fagyasztott eleségállatok, haleleségek) nem áll módunkban futárszolgálattal küldeni a felmerülő minőség romlás miatt! Ezeket a termékeinket az üzletünkben személyes átvétellel tudjátok csak átvenni!

 • Terrárium csomagot, vagy egyedi terráriumot szeretnék, vállalják a kiszállítását?

  Igen. Terráriumainkat és terrárium csomagjainkat is megtudjátok rendelni az oldalon és ki is szállítjuk, azonban méretüknél és törékenységüknél fogva, ezeket saját autóval intézzük. Ennek egyedi díjszabása van, ami függ a megrendelt terrárium méretétől és a távolságtól. Az egyeztetés miatt ilyenkor mindig felvesszük veletek a kapcsolatot, kalkulálunk egy pontos szállítási díjat és, ha ez megfelel, akkor indítjuk csak útnak a csomagot.


 • Állatokat lehet rendelni?

  Nem! Az oldalon található állatok kizárólag azért vannak fent, hogy tudassuk veletek milyen élőlények találhatóak az üzletben. Lefoglalásra van lehetőség, azonban kizárólag az üzletben tudjátok átvenni őket! 


 • Mikor kapom meg a csomagom?

  Üzletünkben és raktárunkban is igyekszünk arra, hogy mindenből kellően nagy készletet halmozzunk fel, ezzel biztosítva titeket, hogy a megrendelt termékeitek hamar eljussanak hozzátok. Az oldalon is igyekszünk folyamatosan frissíteni a készletet. Általában 1-3 munkanap alatt odaér a csomag hozzátok, ha valamiből kifogynánk mindenképp értesítünk és megpróbálunk valamilyen helyettesítő terméket felajánlani!


 • Személyes átvétellel kértem a csomagot, hol és mikor tudom átvenni?

  Személyes átvétellel kért csomagjaitokat a VI. kerület, Aradi utca 38 szám alatti üzletünkben tudjátok átvenni, nyitvatartási időben. (Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00, Szombat: 10:00 - 14:00)

 • Pangea és Repashy gekkó tápot szeretnék, mikor lesz újra?

  Mivel sokáig tartottuk ezt a két márkát, ezért érthető, hogy sokan keresitek a mai napig is őket nálunk. Különböző gyártói, forgalmazói okok miatt ezeket a termékeket nem fogjuk már tartani, főleg mivel találtunk jobbakat (Gecko Nutrition, Dr. Rhaco)! Miért rendeljünk Amerikából tápokat, amikor az EU-n belülről is megtudjuk tenni és még minőségben is ütik őket? Szóval mindenkit csak bíztatni tudunk arra, hogy próbálják ki az új márkákat! :)