Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Blog

Terrárium, akvárium készítés

HerpHungary
2021.08.15 10:17

Egyedi terráriumot vagy akváriumot szeretnél? Nálunk a legjobb helyen jársz!

Miután kiszemelted, hogy milyen hüllőt, kétéltűt, vagy egyéb terráriumban tartható állatot szeretnél a következő lépés a számára megfelelő hely kialakítása. Ilyenkor több variáció közül választhatsz. Beszerezhetsz egy kész Exoterra, Zoomed vagy Repti Planet terráriumot, vagy rendelhetsz tőlünk egyedi méretben egy általunk készítettet. A kész terráriumok előnyei, hogy nagyon designosak, egyedi megoldásaik vannak a szellőzésre, könnyen kombinálhatóak a gyártó egyéb termékeivel, mint lámpák, mérőeszközök, párásítók. Hátrányuk általában a fix méretek és a magasabb áruk.

Ha úgy döntesz, hogy a kész verzió helyett tőlünk rendelnél, szintén több opció áll a rendelkezésedre. 

A terráriumot kérheted:
-  Üresen
- Hátterezve (különböző megoldásokkal: erdei parafás háttér, sivatagi műsziklás, stb.)
- Háttér nélkül berendezve
- Háttérezve és berendezve

Facebook oldalunkon a referencia munkáink közt jó pár variációt láthattok! Ha megvan, hogy mekkora méretű terráriumot szeretnél, vagy milyen állatnak akkor nincs más dolgod, mint írni nekünk a terrariumkeszites@herphungary.hu címre és a kért variációra egyedi árajánlatot állítunk össze. Természetesen, ha az üres terrárium mellett döntesz akkor is szívesen segítünk és adunk tanácsokat, hogyan rendezd be. Ezen a téren már sok éves tapasztalattal rendelkezünk, és követjük a nyugati trendeket is. 

Amit még a terráriumainkról tudni kell:
- kérhetőek színtelen vagy fekete szilikonnal
- általánosságban egy masszív "macskabiztos" és esztétikus rácsot használunk szellőzőnek (ezüst vagy fekete színben), de lehetőség van sűrűbb szövésű szúnyogháló használatára is
- kérhetőek normál vagy OptiWhite üvegből
- gondos és minőségi munkával készülnek
- jelenleg két üvegessel dolgozunk együtt, ennek oka, hogy akartunk egy kedvezőbb árfekvésű terrárium szériát is

A kapcsolatfelvétel, az elfogadott árajánlat és a pontos részletek egyeztetése után a terrárium elkészítési összegének felét kérjük el foglalóként. Miután ez beérkezett, személyes befizetés vagy utalás formájában, neki fogunk a készítésének. A terráriumok elkészítésének időtartama átlagosan 1-2 hét, ha ennél több még készítés előtt szólunk, de ez elég ritka esetekben fordul elő. Maximum nyári szabadságolások, vagy a karácsonyi szezon időtartama alatt. 

Az elkészült terráriumot személyesen tudjátok átvenni az üzletünkben, vagy plusz szállítási költség ellenében ki is szállítjuk nektek. 

Üzletünkben folyamatosan vannak előre elkészített szabvány méretű terráriumok (45x45x60, 100x50x40, 50x50x50,...) így a rendelés előtt érdemes utána nézni, hátha pont egy hasonlóra lenne szükségetek! :)

Végül, de nem utolsó sorban egyedi méretű akváriumok készítését, berendezését is vállaljuk legyen szó édesvízi, vagy tengeri akváriumról! Kollégánk több éves tapasztalattal rendelkezik mind a két téren.

Ha további kérdéseitek lennének a Facebook oldalunkon, vagy emailben is elértek minket!