Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Blog

Törzsvásárló és ajándékkártya információk

HerpHungary
2021.08.15 17:31

Lepd meg ismerősöd születésnapjára, karácsonyra vagy bármilyen más ünnepi alkalomra egy HerpHungary ajándékkártyával, vagy légy részese hüllőszerető vásárlói közösségünknek és váltsd ki törzsvásárlói kártyád. További információk a cikkben.

A boltnyitás és az új webshop mellett elkészítettük első törzsvásárlói és ajándékkártyánkat is.

Az ajándékkártyát arra találtuk ki, hogy ha valaki szeretné valamelyik szerettét meglepni valami hüllős dologgal, akkor ne lőjjön mellé :)! Hiszen a kártya dekoratív és arra vásárolhatja le az ajándékozott, amire csak szeretné.


A törzsvásárlói kártyánkról már érdemesebb bővebben is beszélni. A kártya az üzletünkben való vásárlásoknál használható, (a webes felületen a regisztrált vásárlók számára egyedi pontgyüjtés van az oldalon) bárki kérhet belőle és miután megkaptad a kártya hátoldalán lévő szám segítségével beregisztrálunk a rendeszerünkbe. Ha ez megtörtént akkor a kedvezményeink az alábbiak szerint alakulnak:

  • ha eléred a 60.000 forintos vásárlási összeget, onnantól minden vásárlásodra 5 % kedvezmény jár
  • ha eléred a 120.000 forintos vásárlási összeget, onnantól minden vásárlásodra 10 % kedvezmény jár
  • ha eléred a 250.000 forintos vásárlási összeget, onnantól minden vásárlásodra 15% kedvezmény jár

A vásárlásaid összegét mi vezetjük, amikor felmutatod a törzsvásárlói kártyád és, amint elérsz egy sávot a kedvezmény automatikusan életbe lép. Természetesen a kártyát minden esetben fel kell mutatnod a jóváírások és a kedvezmények érvényesítésénél is, mert csak az alapján tudunk beazonosítani a rendszerben! A kártya kizárólag a bolti, személyes vásárlásoknál használható fel és az általa nyújtott kedvezmények nem vonhatóak össze más szezonális akcióinkkal! A kártyán összegyüjtött kedvezmény minden év elején törlődik!