Köszöntük a HerpHungary Terrarisztika és Állateledel webáruházában! Oldalunkra folyamatosan kerülnek fel a friss termékek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36709409529

Acana

Az Acana száraztápok négy termékcsaládjából megtalálhatjátok a legmegfelelőbbet. Az ACANA Heritage az eltérő életszakaszokhoz és testmérethez illeszkedik. Termékek friss, szabadon tartott csirkéből, mélyalmos tojásból és Csendes-óceánból fogott lepényhalból készülnek. A Az ACANA Classics háromféle különleges eledel 50% hússal. A Prairie Poultry szabadon tartott csirkéből és pulykából, a Wild Coast Csendes-óceánból fogott heringből, lepényhalból és tőkehalból, a Classic Red bárányból, marhából és sertésből készült. Az ACANA Regionals eledelek bőségesek többféle fehérjében és zsírban, ezért kevés szénhidrátot tartalmaznak, tükrözve a ragadozó kutyafélék természetes étrendjének makrotápanyag-összetételét. Az ACANA Singles tápok kizárólag egyféle állati fehérjét tartalmaznak, ezért fehérjeallergia gyanúja esetén használhatók eliminációs diétához. Megkönnyítheti az allergén tápanyag megtalálását, hogy az ACANA Singles termékek kevesebb összetevőt tartalmaznak. A különféle húsokhoz eltérő étrendi rostforrások párosulnak: a bárányhoz a red delicious alma, a sertéshez a pézsmatök, a kacsához a Bartlett körte.

Acana Classic Red - Kutyatáp

1 150 Ft
 

A vörös és baromfihúsokat, belsőségekkel és a halakat egészben főzik meg, lemásolva a prédaállat arányait, ez biztosítja a legtermészetesebb táplálást.