Weboldalunk jelenleg egy nagyobb átalakításon megy át, ezért egyes menüpontok még üresek lehetnek, de folyamatosan töltjük fel a termékeket! Köszönjük megértésetek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 70 387 1208

Orijen

Az Orijen száraztápok két nagy csoportba sorolhatók. Az első páratlan mennyiségű és választékú húsai tükrözik a ragadozó kutya evolúciós étrendjét, kizárva ebből a magas glikémiás szénhidrátokat, növényi fehérjéket és nagyon sok szintetikus táplálék-kiegészítőt, melyekkel tele vannak tömve a hagyományos száraztápok. A második termékcsalád pedig Az ORIJEN Biologically Appropriate fagyasztva szárított eledelei többféle friss vagy nyers húsból készülnek, melyek kiegészülnek gyümölcsökkel és zöldségekkel. A termékek kielégítik a kutya Anyatermészet által meghatározott TELJES tápanyagszükségletét, valódi versenytársai a nyers táplálásnak.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Tudtad, hogy a fagyasztva szárításnak köszönhetően az állati alapanyagokban található fehérjék, zsírok és más tápanyagok minimálisan sérülnek, ezért lehet a termék reális alternatívája a nyers etetésnek?