Az oldal karbantartás alatt áll! Bizonyos funkciók jelenleg nem elérhetők. A beérkező megrendeléseket igyekszünk mielőbb teljesíteni! Az esetlegesen felmerülő problémákért elnézésüket kérjük!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36 20 232 15 82

Terrarisztika

Terrarisztika - ebben a gyűjtő kategóriában mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet egy terrárium berendezéséhez és ahhoz, hogy a hüllőtök számára megfelelő életteret alakítsatok ki. Különböző méretű terráriumok, állatok, terráriumi talajok, terrárium dekorok, terrárium világítások, és egyéb terrárium felszerelések, minden termékünket gondosan vessszük fel a készletre és sokat mi is rendszeresen használunk saját terráriumainkban. Ha bizonytalan lennél a választásban és kérdésed lenne terrarisztika témában keress fel minket bátran!

Ha nem találnád a keresett terrarisztikai terméket akkor se csüggedj. Írj nekünk és megpróbáljuk beszerezni vagy valami helyettesítő terméket ajánlani! Terráriumok terén egyedi méretek gyártását is vállaljuk, egyedi terrárium hátterekkel: műsziklás, természetes hatású parafás, vagy egyszerűbb kókuszrostlap terrárium háttereket is készítünk. Ezekről több információt a főoldalon levő terrárium, akvárium menüpont alatt találsz. Saját terrarisztikai termékeinket, mint például a terráriumi talajainkat viszonteladóknak is forgalmazzuk. Ilyen igény esetén is felvehető velünk a kapcsolat.