Köszöntük a HerpHungary Terrarisztika és Állateledel webáruházában! Oldalunkra folyamatosan kerülnek fel a friss termékek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36709409529

Terráriumok

Terráriumok - ebben a kategóriában találod az üzletben készleten is tartott, fix méretű terráriumainkat. A szabvány terrárium méreteinket úgy alakítottuk, hogy mindig legyen megfelelő leopárdgekónak, vitorlásgekkónak, szakállasagámának, királypitonnak, gabonasiklónak, kaméleonnak. Terrárium hátteret is tudtok kérni hozzájuk, műsziklásat, termézetes parafásat, vagy akár egy egyszerűbb kókuszrostlap hátteret. Természetesen egyedi méretben is rendelhetsz terráriumot, erről információt a főoldalon a terrárium, akvárium menüpont alatt találsz vagy az üzletünkben is szívesen segítünk! Fontos információ, hogy a terráriumokat személyes átvétellel tudjátok átvenni, futárszolgálattal nem tudjuk küldeni! Kiszállítás kérhető, de az ára nem egyezik az oldalon feltüntetett szállítási árakkal!

Egyéb terráriumokkal kapcsolatos szolgáltatásaink: terrárium berendezés, terrárium átalakítás, terrárium tisztítás, tanácsadás a terrárium berendezésével kapcsolatban, a megfelelő felszerelések kiválasztása terén.