Köszöntük a HerpHungary Terrarisztika és Állateledel webáruházában! Oldalunkra folyamatosan kerülnek fel a friss termékek!

Terrarisztika & Állateledel Webáruház és Szaküzlet +36709409529

Terrárium szettek

Terrárium szettek - ebben a kategóriában találjátok az előre összeállított komplett terrárium szetteket, különböző hüllők számára. A terráriumok tartalmának összeállításánál az volt a cél, hogy megfelelő és minőségi technikai felszereléseket válogassunk össze, de árban kedvezőek maradjunk. Természetesen találni ennél olcsóbb terrárium opciókat, de érdemes odafigyelni, hogy miket tesznek bele. Mi olyan terrarisztikai termékeket válogattunk össze, amire tényleg szükségetek lesz egy egészséges állat és egy szép terrárium berendezéséhez. A szettek változtathatóak, kérhetők más lámpával, más talajjal, a megjegyzés részbe nyugodtan tüntessétek fel az ilyen igényeitek, vagy vegyétek fel velünk a kapcsolatot.


2termék12

A terrárium szetteken túl természetesen lehetőségetek van egyedileg is összeállítani, amit szeretnétek. Készítünk egyedi terráriumokat, egyedi terrárium háttereket és minden egyéb terráriumi felszerelést megtaláltok nálunk, amire szükségetek lehet.